Een nieuwe Roland TD30K voor maar € 3.499,–? Kan dat? Jazeker! De set staat bij ons in de winkel en is echt helemaal nieuw! Dus grijp deze kans!

De set bestaat uit:
Drum Sound ModuleTD-30 x 1
V-Kick KD-120BK x 1
V-Pad (Snare)PD-125BK x 1
V-Pad (Tom)PDX-100 x 3
V-Hi-Hat VH-11 x 1
V-Cymbal Crash CY-12C x 1
V-Cymbal Crash CY-13R x 1
V-Cymbal Ride CY-15R x 1
Drum StandMDS-12V x 1

De Roland TD-30K is de opvolger van de TD-20 V-Pro Series professionele elektronische drumstellen. Roland’s revolutionaire V-Drums staat al jaren aan de top dankzij de uitstekende geluidskwaliteit en bespeelbaarheid. Maar met de nieuwe SuperNATURAL aangedreven modeling technologie gaat Roland nog een stap verder. Als gevolg, een verbeterde gevoeligheid met meer expressie en nauwkeurigheid.

TD-30K: TD-30 module met SuperNATURAL modeling technologie

De TD-30K wordt aangedreven door Roland’s nieuwste TD-30 Drum Sound Module. Dankzij modeling technologie kunt u nog dynamischer spelen, van subtiele roffels en ghost-notes tot keiharde rimshots en dramatische bekken crashes. Alles wordt zeer nauwkeurig weergegeven en voelt natuurlijk aan. Daarnaast is er een “Ambience” fader, overhead-microfoons en ruimte simulatie en reverb. Net zoals in een professionele opnamestudio.

V-Edit interface met ingebouwde effecten

De TD-30 beschikt over maar liefst 1100 geluiden en effecten, die je tot in detail kunt aanpassen voor de ideale audio balans. Van akoestische drumkits, losse kicks, snares en bekkens tot elektronische drumkits en speciale effecten. Dit is allemaal mogelijk dankzij de V-Edit interface en krachtige ingebouwde effecten. Elke drumpad op de TD-30K heeft zijn eigen compressor en drie-bands equalizer. Daarnaast zijn er nieuwe multi-effecten zoals Saturator en flanger. Laatste moment aanpassingen in het geluid maak je vervolgens met een krachtige stereo compressor en een vier-bands master equalizer.