Push Your Drumming is een V-Drums clinic concept met Michael Schack.
Michael drumde o.a. bij Groovemania, Blue Blot, Duwo, Clouseau en Camden. Tegenwoordig is hij vooral bekend als de live drummer bij Ozark Henry, Milk Inc., Kate Ryan, Netsky en sinds 2008 ook van bij de reünieconcerten van Soulsister. Hij toert sinds 2001 de hele wereld rond als performer voor de elektronische percussie-instrumenten van de Roland Corporation.Met de Push Your Drumming clinic wil hij jong én oud inspireren en aanzetten tot meer creativiteit en oefenkracht bij het drummen. Het maakt dan ook helemaal niet uit of je nu een grote drumset of een kleinere versie bespeelt. Het gaat hem er vooral om hoe je die drumset het best kunt gebruiken op de meest creatieve, vette en leerrijke manier. Hoe meer je uit je drumstel haalt, hoe sneller je een betere drummer kunt worden!

Deze anderhalf uur durende clinic zit boordevol drumactie maar omvat vooral ook concrete drum- en speeltips. En oefeningen!

Een unieke clinic dus, eentje waarin Michael écht in zijn interne V-Drums oefenkeuken laat kijken. Mis deze leerrijke en inspirerende “Uitwisseling” dus niet!

Inloop: 13.30 uur
Aanvang: 14.00 uur
Toegang is gratis en ook drankjes zijn uiteraard ‘van het huis”

Als je de clinic bezoekt, krijg je bovendien een USB-stick mee met daarop meespeeltracks, oefeningen, samples en zelfs custom ‘Michael Schack’ kits voor oa. de TD-11 en TD-15 module. Verder zal je op deze stick ook nog een aantal links naar interessante clips en apps vinden

Terug naar het overzicht